Tervetuloa

Excalibur EXC10EL kuivain, 10 tasoa, teräs

Excalibur EXC10EL kuivain, 10 tasoa, teräs
990,00 €

Saatavuus: Ei ole varastossa

Isoimmassa excaliburissa on 10 tasoa, digitaalinen lämpötilan ja ajansäätö.
Kuvaus

Kuvaus

Uusinta uutta Excaliburilta Suomen kuivaajille. Ruostumattomasta teräksestä (sisäpinta, ulkopinta ja tasot) valmistettu 10 tasoinen, digitaalisesti säädettävällä kaksoistoimisella ajastimella ja lämpötilan säädöillä. Tämä on erityisen hyvä mm ravintoloille, jotka arvostavat automaattista, helposti ajallisesti saadettävää kuivaajaa.

 

Tästä mallista löytyy kaikki samat ominaisuudet kuin noin 5000€ teollisissa kuivureissa: Parallex kuivaus, digitaalisesti säädetty lämpötila ja ajastin, monipuolisilla ominaisuuksilla, vaakatasossa tapahtuva kuivaus tuulettimen puhaltaessa takaa ja kierrättäen ilma optimaalisesti. Menetelmä luo erinomaisen kuivaustuloksen ja kuivattavan materiaali on helppo tarkastaa lasiovienläpi. Ja alimpana roskataso, jolla on helppo poistaa pohjalle tippuneet roskat tai kuivuneen materiaalin murut.

 

Kuivaaminen on helppoa, sillä Excalibur EXC10EL sisältää digitaalisen 99 tunnin kaksitoimisen ajastimen (kaksi ajastusta, kahdella lämpötilalla), säädettävä ilman lämpötila (35-74 C). Voit halutesssa kuivata isommalla lämmöllä aluksi ja lopuksi pienemmällä tai toisinpäin. Excalibur vaihtaa hieman ilman lämpötilaa kuivauksen aikana, jotta kuivaaminen olisi optimaalista ja tapahtuisi mahdollisimman tasaisesti. Tällä laitteella kaikki onnistuu!

 

Laitteessa on 10 tasoa (38cm*38cm), jotka mahdollistavat monipuolisesti eri aineiden kuivauksen samanaikaisesti. Tila ei lopu kesken aivan heti.

 

Excalibur kuivaa todella hyvin ns. Parallax menetelmää. Pieni ääninen tuuletin imee viileätä ilmaa laitteen takaa, lämmittää sen ja puhaltaa sen tasaisesti joka tarjottimen läpi, poistaen kosteutta. Lopullinen kosteus poistuu laitteen edestä. Kuivaus on nopeaa. Tarjottimet on konepestäviä ja laite on helppo pitää puhtaana.

 

Kuivurin koko on 43*44*52 cm ja paino 27 kg. Suomi sähköpistoke. 1 vuoden takuu (USA:ssa 10 v). Hinnat ei sisällä kuljetusta. Lähetämme excaliburit matkahuollon, DPD:n tai vastaavan kautta, suoraan kotiovellesi.

 

Takuu ja palvelu pelaa varmasti.

 

Englanninkielinen ohjekirja.

Lisätiedot

Lisätiedot

Color Hopea
Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut 3 item(s)

Hieno, toimii
Erittäin siisti ja hyvin toimiva. Kätevä kaksoisajastus. (Lähetetty 1.1.2016)
Laatu
Hinta laatu suhde
Hinta
Toimitus
Review by Mettämies / (Lähetetty 28.1.2016)
Erinomainen
Aiemmin firmassa ollut 9 tasonen excalibur ja tämä on vielä parempi. Monipuoliset säädöt lämpötiloille ja tilaa riittää. Kuivaamme paljon (ravintolakäyttö) ja sopii tosi hyvin meille. Ajastukset vaan kohdalleen ja aina valmis setti seuraavana päivänä. (Lähetetty 2.11.2014)
Laatu
Hinta laatu suhde
Hinta
Toimitus
Review by Firman kuivaaja / (Lähetetty 28.1.2016)
Parasta
Hankimme uuden kuivurin ravintolaamme ja onneksi osui silmiin netin kautta tämä 10 tasoinen. Hinta vähän suolainen, mutta saa tietysti Alvit takasin ja pitkäikäinen pitäisi olla. Kaksitoiminen ajastin helpottaa ja varmistaa että saamme mitä haluamme. Toimitus oli 4 päivää. (Lähetetty 13.10.2014)
Laatu
Hinta laatu suhde
Hinta
Toimitus
Review by aflan kuivuri / (Lähetetty 28.1.2016)