Tervetuloa

Excalibur EXC10EL kuivain, 10 tasoa, teräs MALLIKAPPALE

Excalibur EXC10EL kuivain, 10 tasoa, teräs MALLIKAPPALE
750,00 €

Saatavuus: Ei ole varastossa

Isoimmassa excaliburissa on 10 tasoa, digitaalinen lämpötilan ja ajansäätö.
Kuvaus

Kuvaus

Tämä on mallikappale. Normaali takuu. Toimitustavaksi toivotaan hakua Jyväskylästä. Ota yhteyttä sähköpostitse info@ssj-import.com.

 

Uusinta uutta Excaliburilta Suomen kuivaajille. Ruostumattomasta teräksestä (sisäpinta, ulkopinta ja tasot) valmistettu 10 tasoinen, digitaalisesti säädettävällä kaksoistoimisella ajastimella ja lämpötilan säädöillä. Tämä on erityisen hyvä mm ravintoloille, jotka arvostavat automaattista, helposti ajallisesti saadettävää kuivaajaa.

 

Tästä mallista löytyy kaikki samat ominaisuudet kuin noin 5000€ teollisissa kuivureissa: Parallex kuivaus, digitaalisesti säädetty lämpötila ja ajastin, monipuolisilla ominaisuuksilla, vaakatasossa tapahtuva kuivaus tuulettimen puhaltaessa takaa ja kierrättäen ilma optimaalisesti. Menetelmä luo erinomaisen kuivaustuloksen ja kuivattavan materiaali on helppo tarkastaa lasiovienläpi. Ja alimpana roskataso, jolla on helppo poistaa pohjalle tippuneet roskat tai kuivuneen materiaalin murut.

 

Kuivaaminen on helppoa, sillä Excalibur EXC10EL sisältää digitaalisen 99 tunnin kaksitoimisen ajastimen (kaksi ajastusta, kahdella lämpötilalla), säädettävä ilman lämpötila (35-74 C). Voit halutesssa kuivata isommalla lämmöllä aluksi ja lopuksi pienemmällä tai toisinpäin. Excalibur vaihtaa hieman ilman lämpötilaa kuivauksen aikana, jotta kuivaaminen olisi optimaalista ja tapahtuisi mahdollisimman tasaisesti. Tällä laitteella kaikki onnistuu!

 

Laitteessa on 10 tasoa (38cm*38cm), jotka mahdollistavat monipuolisesti eri aineiden kuivauksen samanaikaisesti. Tila ei lopu kesken aivan heti.

 

Excalibur kuivaa todella hyvin ns. Parallax menetelmää. Pieni ääninen tuuletin imee viileätä ilmaa laitteen takaa, lämmittää sen ja puhaltaa sen tasaisesti joka tarjottimen läpi, poistaen kosteutta. Lopullinen kosteus poistuu laitteen edestä. Kuivaus on nopeaa. Tarjottimet on konepestäviä ja laite on helppo pitää puhtaana.

 

Kuivurin koko on 43*44*52 cm ja paino 27 kg. Suomi sähköpistoke. 1 vuoden takuu (USA:ssa 10 v). Hinnat ei sisällä kuljetusta.


 

Takuu ja palvelu pelaa varmasti.

 

Englanninkielinen ohjekirja.

Lisätiedot

Lisätiedot

Color Hopea
Arvostelut