Tervetuloa

Excalibur 4926 kuivain, 9 tasoa, musta, lasiovi vakiovarusteena

Excalibur 4926 kuivain, 9 tasoa, musta, lasiovi vakiovarusteena
400,00 €

Saatavuus: Varastossa

Isoin ja tunnetuin Excalibur. Tässä excaliburissa on 9 tasoa, lämpötilan ja ajansäätö. Lasiovella tämä malli.
Kuvaus

Kuvaus

Tässä excaliburissa lasiovi vakiona, muuten sama kuib 4926.

Excalibur kuivaimet ovat tunnettuja ympäri maailman niiden laadusta ja luotettavuudesta ja nyt ne on saatavilla Suomesta. Excalibur on kuivain valinta raaka ruoan ystäville, vaeltajille tai ihmisille jotka haluat säilyttää aromikkaat maut puutarhan tuotteissa ja hedelmissä.

 

Kuivaaminen on helppoa, sillä Excalibur 4926 sisältää 26 tunnin ajastimen, säädettävän lämmön (35-68) ja kuivattavalle aineille on riittävästi tilaa. Laitteessa on 9 tarjotinta (38cm*38cm), jotka mahdollistavat monipuolisesti eri aineiden kuivauksen samanaikaisesti.

 

Excalibur kuivaa todella hyvin ns. Parallax menetelmää (kuva 2). Pieni ääninen tuuletin imee viileätä ilmaa laitteen takaa, lämmittää sen ja puhaltaa sen tasaisesti joka tarjottimen läpi, poistaen kosteutta. Lopullinen kosteus poistuu laitteen edestä. Kuivaus on nopeaa. Tarjottimet on konepestäviä ja laite on helppo pitää puhtaana.

 

Kuivurin koko on 42*48*35 cm ja paino 10 kg. Suomi sähköpistoke. 1 vuoden takuu (USA:ssa 10 v). Hinnat ei sisällä kuljetusta. Lähetämme excaliburit Itellan kautta suoraan kotiovelle.

 

Takuu ja palvelu pelaa varmasti.

 

 Suomenkielinen ohjekirja pdf versiona.

Kay katsomassa arvioi, Raakaravinto.net !

Lisätiedot

Lisätiedot

Color Musta
Arvostelut